Myymässä – askeleet kohti onnistunutta kauppaa

Kaikki alkaa yhteydenotosta. Ota yhteyttä ja kerro millainen tilanteesi ja tarpeesi on. Tulemme arviokäynnille ja samalla tutustumme myös keskenämme. Arviokäynnin avulla määritämme asuntosi tämänhetkisen markkina-arvon ja kerromme myös sen, mihin arviomme perustuu. Saat myös yksityiskohtaisen välityspalkkiotarjouksen sisältöineen. Arviokäynti ei velvoita sinua mihinkään ja käynti on aina luottamuksellinen sekä maksuton!

Olemme tehneet tätä työtä pitkään ja oppineet sen, että onnistunut lopputulos koostuu useasta pienemmästä osatekijästä, jotka on otettava huomioon.  Kerromme mielellämme, mitä me teemme sinun kotisi myynnin eteen.

Olemme yksityinen kiinteistönvälitysliike, joka tarkoittaa sitä, että toimimme joustavasti ja tarjoamme asiakkaillemme yksilöityä palvelua olemassa olevien tarpeiden mukaisesti. Kuluja veloitamme asiakkailtamme ainoastaan kaupanteon yhteydessä!

Toimimme kaikenlaisten kohteiden kanssa ja omaamme laajat yhteistyöverkostot.  Kun siis etsit itsellesi kiinteistönvälittäjää, ota yhteyttä!