Muut palvelut

ARVIOKIRJAT JA -LAUSUNNOT

Teemme arviokirjat ja -lausunnot sekä kiinteistöistä että huoneistoista. Arviokirjan tekeminen edellyttää aina kunnollista tutustumista arvioitavaan kohteeseen sekä katselmusta paikan päällä. Arvioinnissa käytetään eri menetelmiä ja siinä määritetään kohteen tämänhetkinen käypä arvo. Mikäli tarvitset arviokirjan, ota yhteyttä!

REMONTIT

Omaamme runsaan yhteistyöverkoston ja kauttamme saat kotisi remontteja kätevästi ja vaivattomasti. Joskus paikkojen kuntoon laittaminen ja uusiminen on voimakkaasti myyntiä edistävä tekijä, joten remontin tekemistä kannattaa miettiä.

Jos olet ostanut asunnon, jossa pitäisi tehdä jotain pientä kunnostusta, voit kysyä sitä meiltä. Ohjaamme sinut alan ammattilaisten pariin, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Jos siis tarvitset itsellesi esim. uuden keittiön, kylpyhuoneen tai vaikka olohuoneen tapetit, niin ole ihmeessä yhteydessä, autamme sinua kaikin tavoin. Ota yhteyttä!

KONSULTAATIOT

Kauttamme saat erilaista konsultaatioapua kiinteistöjen kehittämiseen, -markkinointiin ja -myyntiin liittyvissä asioissa. Kuuntelemme mielellämme, millaista projektia olet viemässä eteenpäin ja tarjoamme osaamistamme käyttöösi näin halutessasi.

Erityisosaamistamme on venäjän markkinoiden tuntemus ja toimiminen niillä. Jos tarvitset apua näihin asioihin liittyen, ota yhteyttä!

In november 1999, when the leaders of the 7 nations gathered for their meeting many answer of them clashed with police